Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Σοβάδες

Σοβάδες

D-41 Σοβάς τελικής στρώσης υδαταπωθητικός

Ρητινούχος σοβάς υψηλής αντοχής, για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Δεν ‘σκάει’, δεν δημιουργεί ρηγματώσεις και ‘πεταλίδες’. Εμφανίζει 15 φορές λιγότερη απορρόφηση υγρασίας σε σχέση με τους παραδ..

11,65€ Χωρίς ΦΠΑ: 11,65€

D-55 Επισκευαστικό, ρητινούχο ινοπλισμένο τσιμεντοκονίαμα με αναστολέα διάβρωσης, για πάχη 2-20mm/στρώση

Επισκευαστικό τσιμεντοκονίαμα που προσφύεται εξαιρετικά στο μπετόν. Αποτρέπει την οξείδωση των ράβδων του οπλισμού. Επισκευάζει ρηγματώσεις και καλύπτει κατασκευαστικές ατέλειες χύτευσης. Απαραίτητο γ..

16,12€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,12€

DuroStick Σοβάς Πρώτης Στρώσης D-40

Ινοπλισμένος σοβάς βασικής στρώσης Εφαρμόζεται σε τοιχοποιίες από τούβλα, τσιμεντόλιθους και σκυρόδεμα. Δημιουργεί κατάλληλο υπόστρωμα για την εφαρμογή τελικής στρώσης σοβά, όπως είναι ο D-41, οι έ..

0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€

MONO SV 100 ΣΟΒΑΣ ΜΙΑΣ ΣΤΡΩΣΗΣ

Έτοιμο βιομηχανικό κονίαμα με βάση το λευκό τσιμέντο Portland υψηλής αντοχής (Ι - 52,5) λεπτόκοκκα αδρανή από λευκό μάρμαρο Διονύσου, υδράσβεστο, και ειδικά πρόσθετα για τη βελτίωση της πρόσφυσης. Απα..

9,92€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,92€

Rust Free Powder

Αντιδιαβρωτική τσιμεντοειδής προστασία οπλισμού Επαλειφόμενος τσιμεντοειδής αναστολέας διάβρωσης οπλισμού σκυροδέματος. Mε ισχυρά αντιδιαβρωτικά στη σύνθεσή του, προστατεύει τον οπλισμό του σκυροδέμα..

0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€

UNICRET-FAST

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ - ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Ταχύπηκτος, λευκός επισκευαστικός σοβάς. Ιδανικός για γρήγορες επιδιορθώσεις σοβάδων σε παλιές και νέες κατασκευές. Αντικαθιστά τις αντίστοιχες χρήσεις του γύψου στην οικο..

0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€

Κίτρινο - Ώχρα Οξείδιο Σιδήρου 50gr

Yellow Iron Oxide Χρησιμοποιείται σε καλλυντικά σκευάσματα  όπως σκιές για τα μάτια, eyeliners, ρουζ, κραγιόν, make up, πούδρες και lip balm αλλά και για τον χρωματισμό σαπουνιών ..

0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€

Ταχύπηκτος επισκευαστικός λευκός σοβάς DUROSTICK D-32

Ιδιότητες Σοβάς πρώιμων αντοχών, εύχρηστος, κρυσταλλικής βάσης, με ισχυρή πρόσφυση και αντοχή για κάθε επισκευή τοιχοποιίας. Διαθέτει όμοια κοκκομετρία με τους σοβάδες τελικής στρώσης, με αποτέλεσμα ..

0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€

Υπέρλεπτος στόκος σπατουλαρίσματος DUROSTICK STUCOFIX-P

Ιδιότητες Ακρυλικό, λεπτόκοκκο, λευκό τσιμεντοκονίαμα, εμπλουτισμένο με υδαταπωθητικές ρητίνες. Με την προσθήκη νερού προκύπτει μία κρεμώδης πάστα, της οποίας η επάλειψη με μεταλλική σπάτουλα ή η εφα..

0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€